Mitt liv som mamma

Har varit kreativ ikväll

Kategori: Våran vardag

Såhär kreativ har jag varit ikväll. Blev alldeles nyss klar, har precis bara packat ihop mina grejer :) Åh, det är så kul :) Ska imorgon på morgonen knata iväg till mammas jobb och lämna dom ifall det är någon som vill köpa. Är redan några som köpt av mig där, men alla har inte hunnit se :)










Lite närbilder på halsbandenas hängen :)

     

Så kreativ har jag varit ikväll :) Nu är jag trött, och sängen väntar strax.
Godnatt mina vänner :)

Ännu mera halsband som jag gjort

Kategori: Våran vardag










Det är sååå kul att göra :) Tror bestämt jag ska unna mig ett eget halsband :)

Igen

Kategori: Våran vardag

Några dagsfärska bilder :)

   



Wilma sitter och läser reklamen som kommit från barnens hus i veckan ;)

Fredag

Kategori: Våran vardag

Det var ett tag sen jag bloggat, men har inte riktigt haft något att blogga om, eller så kanske jag rent ut sagt inte idats? ;) Haha. Men nu tyckte Josse att det var på tiden med ett nytt inlägg. Bäst att lyda då ;)

Skönt med Fredag! Har varit och handlat lite för en stund sen, imorgon ska vi handla mera, för imorgon ska vi grilla Blir väl systemet då också ;) Guud vad gott det ska bli att grilla, premiärgrillningen brukar ju alltid vara en succé :) Det vattnat i munnen på mig redan. Åååh :) Vi ska nämligen grilla med Per och Madde, och sen blir det äta det goda, sen dricka lite och spela massa spel och ha det allmänt trevligt :) Blir nog super kul.

I veckan städade jag i datarummet, putsade fönster, böt gardiner och dammtorkade. Blev fräscht, och ljust då jag bytte gardiner :) Ska göra samma sak i sovrummet också. Men inte idag och inte imorgon. Det hinner jag inte, för imorgon ska jag tvätta redan från morgonen. Så det blir lite stressigt om jag ska börja med båda tycker jag. Då man har en liten att ta hand om, plus att vi ska handla också.

Vad ska ni göra i helgen?

Idag har jag varit på bvc med gumman. 8 månader är hon :) Väger 8870 g och är 67 cm lång. Mammas flicka som har blivit stora tjejen. Nästan iaf ;) Tidigare idag har jag varit på stan med mamma och syster och Wilma såklart. Var på Berlins, och där fick jkag en ny BH av mamma. Tack snälla mamma. Det var något jag verkligen behövde, jag använder ännu mina amningsbh:ar, eftersom det jag hade tidigare är så jävla dåliga. Sen ska jag köpa en likadan, fast i vit. Denna var svart :) Sen åkte vi hem till mig allihopa, och mamma bjöd på Lyktan sallad. Mums! Tack igen mamma.

Nu har Wilma nyss vaknat, så ska ge henne lite mellis, och sen gå ut på en promenad. Så sjukt varmt ute idag :) Och ändå är det ingen sol. Undra hur varmt det skulle vara om solen var framme? Säkert super varmt :)

Bjuder på någon bild från stugvistelsen förra veckan.

   

Lördag

Kategori: Våran vardag

Så var det helg. Skönt :) Fast egentligen känns det inte riktigt som helg de gånger som Jonas jobbar. Vilket han gör nu i helgen :) Känns mer som riktig helg då han är ledig :) Nåja, han slutar tidigt iaf. Redan kl fyra. Blir kyckling till middag idag, mums! Och till lunch ska jag äta klyftpotatis och fläskfilé, och sallad. Rester från igår. Sååå gott ;)

Wilma sover, efter hon vaknat och ätit lunch så ska vi bege oss ut till ica och hämta HM paketet som kommit :) Sen kanske man tar sig en promenad ner på stan och handlar det som behövs? :) Bara hem först och lämna paketet hemma. Är ju fint väder så man får passa på att vara ute :) Fick faktiskt lite färg då vi var i stugan i veckan. Behövdes verkligen, då man var vit som ett spöke innan ;)


Vad händer ikväll? Något kul? Jag vill göra nå roligt :)
Eller så tar jag och myser ner mig med Jonas, det vore ju som mysigt. Tror jag gör det ;)
Han är så mysig min karl <3 Jag älskar dig.



Mannen i mitt liv!

Söndag - På en Måndag ;)

Kategori: Våran vardag

Har varit på en långprommis med Emma och Alwin idag. Ruskigt skönt väder ute, så vaaarmt :)
Dock jävligt blött och slaskigt. Så jag var dyngsur om fötterna då jag kom in. Bara byta sockar :) Usch, så äckligt med blöta sockar. Jag måste nog införskaffa mig ett par stövlar, sånna där finare stövlar som är modernt nu för tiden :)
Sen följa Emma och Alwin med hem till oss. Det var trevligt :) 

Igår eftermiddag bjöd vi Per och Madde på våfflor! Mycket gott :) Sen slappa vi i soffan en stund efter våfflorna. Och efter det satte vi igång och spela en massa spel :) Först Alias, där jag och Madde vann. Vilket vi sa redan från början att vi skulle göra ;) Eller hur Madde?! :) Sen spelade vi Lika par leka bäst, det är kul, men tyckte det var lite tjorvigt, så man blev ju snurrig i huvudet :P Och så avslutade vi med Absolut överens, riktigt roligt spel. Och enkelt :) Där förlorade tyvärr jag och Madde, men vi lät grabbarna vinna så det inte skulle bli sånt liv. Haha ;)

Min älskling slutar på 15 minuter och gud va skönt att han slutar tidigare nu på det nya schemat. Och ett plus i kanten är ju att han hinner se mer av Wilma om kvällarna :) Ska gå och förbereda maten. Tacos blir det :)

Mera halsband som jag gjort!

Kategori: Våran vardag







Det blev lite upp och ner, men hoppas det syns iaf.

 
Så ser hänget ut iaf på sista halbandet.


Är någon intresserad så hör av er :) Det första halsbandet äger jag själv, så det är tyvärr inte till salu. Och det andra halsbandet är redan tingat, så det är inte heller till salu. Men det 3 är, och sen kan ju göra efter önskemål. Eller om ni vill ha något liknande. 150:- halsbandet.

Onsdag

Kategori: Våran vardag

Så var denna Onsdag över. Tycker denna vecka gått rätt hyffsat fort ändå :) Så vad har hänt idag? Jo jag åkte till mamma och pappa med syster. Där gjorde jag, eller rättare sagt påbörjade jag ett halsband. Men jag hann ju inte klart det, för Wilma som låg och sov ute på bron vaknade (av ett jävla flygplan). Så gav henne gröt efter en stund, då blev jag ju avbruten igen. Så jag gjorde klart det då jag kom hem :)

Efter det tog jag en paus, och vart sen sugen på att göra ett till halsband. Så jag gjorde ett till då såklart. Det är sååå kul :) Och det blir så fint. Ibland önskar man ju att man fick behålla alla själv. Men det går ju inte, eller det går ju. Men det blir jäävligt dyrt då ;) Halsbanden jag gör, liknar snö halsband. Och vem som helst som vill köpa får göra det :) 150 kr styck. Vilket är ett bra pris, om man jämför med snöhalsbanden i butikerna. Kul att ge bort också! Kan slänga in en bild på ett halsband som jag gjort åt mig själv :)

Har hunnit vara på kalas idag också, kusin Per som fyller år idag. Gott med fika och tårta, även fast vi grävde i oss det igår också, på ett annat kalas. Haha! Mycket kalas under April. Denna vecka är inte klar med kalas heller, Johan fyller år imorgon, Lördag har vi ett 40 års kalas (fast det födelsedagsbarnet fyller egentligen år i Maj, men har kalaset nu). Måndag nästa veckan, och sen Jim den 29 April :)

Glad Påska på er allihopa! :) Ha en trevlig helg!



Visst är det fint? :) Pärlor går ju att beställa i vilken färg man själv vill ha, och samma hänget. Om du vill ha ett hjärta, eller en annan blomma, om du vill ha runda ringar istället för ovala osv osv.

Wilma bloggar

Kategori: Våran vardag

 fngyjm, uh8ryd5rdhteegkl jn nfc
 nfggyh ghnm  898     nebvsdfhf c

g v gfffffffffffffffdfddfrbdq acvru uyju {i8g8nytyun nj,
 vdetyiou.bf

Här är jag



/ Wilma

Suuuuck

Kategori: Våran vardag

Alla jävlar snackar om hur mycket dom får tillbaka på skatten osv. Jag har inte ens fått mina papper ännu! Vart är dom? Jag vill ha dom NU! Jonas har fått sina skattepapper igår, och han får tillbaka någon hundring. Men då har han gjort avdrag på ca 40 tusen eftersom han pendlar till jobbet. Så mer än någon hundring blir det då iaf :)
Kan jag få mina papper? Dom kom då inte idag med posten iaf. Säkert får jag väl betala då eller nå. Haha.

Nääe, men då skattepengarna kommer sen så ska vi köpa en tvättmaskin! Wooohoooo :) Slippa gå till den där jäkla tvättstugan! Nog för att den är bra, men det är jobbigt att boka en massa tider, jag vill kunna tvätta precis då jag vill. Så fort man fått ihop till en tvätt :) Och endel av Wilmas kläder bör ju tvättas direkt, om hon fått någon fläck på kläderna. För ligger den där i tvättkorgen ett par dagar eller 1 vecka så går ju inte fläcken bort. Är ju inte så kul, då vill man ju inte använda kläderna med en stor ful fläck på. Gud vad skönt det ska bli med en tvättmaskin sen :)

Just det, igår var jag ju och simmade. Helt by my self. Men det var rätt skönt det också. Effektivt om inte annat :) Simmade 40 längder på 30 minuter. Sen tog jag 4 längder extra, och sen bubblade jag i en kvart. Riktigt skönt :) Och skönt med lite egentid också. Bara få vara :)

Wilma tar sig en tupplur nu, då hon vaknat och ätit så ska vi åka ner på coop och handla lite gotta till helgen :) Det är ju helg, och då får man äta! Ska bli gott. Synd att Jonas ska jobba! Det är sååå tråkigt =/ Nåja, man måste ju, det är ju bara så.



Puss på min Wilma...

Kategori: Våran vardag

Jag älskar er så otroligt mycket!
Ni är det bästa som finns ♥

Onsdag

Kategori: Våran vardag

Varit på stan en sväng på förmiddagen. Såg då Jim och Moa klippte sig. Dom var såå duktiga båda två :)
Tänk då Wilma ska sitta där och klippa sig. Va gulligt. Men än så länge har hon inget att ta ifrån ;) Hon är så korthårig.
Sen gick jag på coop efteråt, och sen en liten sväng bara för att få vara ute lite extra länge i det härliga vädret innan jag gick hem :) Super varmt och skönt i solen :) Mer sånna dagar tack!

Just ja, då jag var på coop så tog jag av Wilma mössan så hon inte skulle bli så varm, så jag hade den i vagnen. Wilma tog tag i den några gånger, men jag tog bort den. Sen efter en stund då jag hade tagit allt jag skulle handla så ser jag att mössan är borta. BORTA! Vart fan är mössan tänkte jag? Den röda fina polarn och pyret mössan. Shit tänkte jag, måste gå tillbaka överallt där jag gått för att se om den ligger där, men icket. Och jag gick flera gånger fram och tillbaka. Frågade till och med personalen ifall det hade fått in en mössa, men icket. Faaan tänkte jag, jag måste ju ha mössan!

Gick tillbaka en sista gång för säkerhetensskull. Och tur fan var ju det :) Där låg den, någon hade satt upp den på en frysdisk. Vilken lättnad. Så jag fick snällt tillbaka mössan :) Jag kunde pusta ut och gå och betala varorna.

Sen tänkte jag tillägna några rader till min allra bäste vän Per!

Han som alltid finns där för mig, vi skrattar alltid tillsammans, vi kan verkligen vara oss själva utan att skämmas för nånting. Det är så skönt! Han skrev till och med en dikt åt mig idag. Eller han kom på den bara sådär :) Han är så go. Han skulle jag aldrig vilja vara utan. Min Per, eller okej, känns fel att säga min, han är ju Maddes Per. Hans tjej som han träffat. Så himla kul att han träffat någon :) Nu väntar vi bara på att få träffa henne. Så vi kan umgås allihopa. Det vore ju himla trevligt :)

Såhär löd dikten:


Hanna du är min bästa vän.

Ja ror i land. Du tar i min hand.

Jag kommer alltid finnas där, du står mig så när.


Nu ska jag avrunda här. Och se lite tv innan jag går och lägger mig :) Imorgon och på Fredag är Jonas ledig, ska bli såååå skönt. Han jobbar tyvärr helgen, men då är han ledig nästa istället. Och då är det 40-års fest på Bowlingen :)
Just ja, tvn var det ja :)


En bild på min bästa vän Per. Taget då han var hit sist :) Int nu i Söndags som var, utan då förra.
Här matar han Wilma. Gäller att börja träna i god tid tills det är dags för din tur Perra ;)