Mitt liv som mamma

- En dag att minnas

Kategori: Våran vardag


16 Augusti 2010 - en speciell dag.

Denna dag är att minnas för livet. Denna dag blev min älskade storebror pappa till 2 söta barn. Denna dag kommer att vara 2 barns födelsedag nästa år (Och säkert många flers, men just dessa speciella 2 barn). Dessa 2 barn är tvillingar. Denna dag är dagen då Wilma fick sin tredje och fjärde kusin, och hon verkade vara himla glad över det då jag berättade det, och visade bilden i telefonen. Hon log och pekade på bebisarna, först den ena och sen den andra. Så berättade jag för henne vad dom heter, och hon svarade: Aaaaah (precis som om hon hade bott i Sthlm i flera år) och skrattade ;)

Och ni vill säkert veta vad det blev, och vad dom ska heta?
Den som kom först var.... En pojke ;) Han heter Emil, och han vägde 3560 g och var 52 cm lång.
Och sist kom... En flicka ;) Hon heter Maja, och hon vägde 2840 g och var 48,5 cm lång.
Emil föddes kl 14:12. Maja föddes kl 14:17.

Nu längtar jag tills dom kommer hem så vi får hålla i dom söta liven. Och framför allt snossa bebis :)
Grattis Lars och Ingela. Vilka söta små liv ni har skapat tillsammans!

- Fredag

Kategori: Våran vardag

Så har klockan passerat 00 för en stund sen, och jag sitter här... Jag har bloggtorka! Eller vi har varit rätt mycket ute i stugan, så har inte blivit så mycket uppdateringar. Vi har farit hem och varit hemma ett par dagar och sen åkt ut till stugan igen. Lusten att blogga har inte infunnit sig riktigt då vi varit hem ;) Imorgon bär det ut till stugan igen för ett par dagar, får se hur länge vi blir där ute. Nästa vecka är Jonas sista semestervecka, väldigt trist måste jag säga. Så då "flyttar" vi hem. Har i stort sett de mesta av våra kläder ute i stugan ;P På ett sett blir det skönt att flytta hem. Komma tillbaka i rutinerna, med jobb, skola och dagis :)

Fick förresten mitt paket från H&M idag, med lite smått och gott. Hittade såklart lite fina kläder åt Wilma, som man alltid gör. Nackdel att ha en flicka, finns så sjukt mycket fina kläder att välja mellan ;) Så lite kläder fick hon, några par leggings som funkar till allt, och som är sköna att ha på sig. Speciellt sen till vintern, under overallen osv. Någon långärmad tröja, en super fin cardigan, och en munkjacka. Till mig själv var det några strumpbyxor såhär till hösten/vintern. Kommer gå åt :) 1 par mjukisbyxor att ha på sig här hemma och mysa i, ett till par super sköna byxor och 2 par jeansleggings. Sjukt fina! :) Och ett par jeans och en tröja åt Jonas, dock åker jeansen tillbaka då dom var lite för små, korta i benen. Sen kommer det lite mer i mitten på Augusti, några överdelar till mig, klänning åt Wilma och Moa. (likadan) Dom kommer vara så söta med likadana klänningar och leggings :) Nu ska jag avrunda här. Nu vet ni att jag lever iaf ;)


Vad vill ni att jag skriva om i fortsättningen? Vad är ni intresserade av att läsa? Kom jätte gärna med förslag och tips! Kanske jag bloggar oftare hädanefter isf :) Då jag vet vad ni är intresserade av att läsa.
 Mitt ♥ som snart fyller 2 år, ja, 2 år redan.
Kommer med nya och färskare bilder lite senare då jag har tid.