Mitt liv som mamma

Mitt i natten

Kategori: Våran vardag

Här sitter jag mitt i natten (nästan) i stugan och bloggar :)
Mysigt. Vattnet är alldeles stilla. Även kallat kav lugnt.

Tror jag ska gå och sussa bredvid våran älsklings gumma :)

Godmorgon!

Kategori: Våran vardag

Idag bär det av ut till stugan. Ska bli så skönt! Som jag längtat :)

I Lördags var det bröllop, och det var såå fint! Hanna och Peter var såå fina. Jätte kul att vi fick komma :) Bjöds på jätte god mat, mums! Man hade önskat att man aldrig blev mätt ;) Tur vi fick en till smakbit till, senare på kvällen då man började bli hungrig igen. Ska lägga in bilder från bröllopet sen, så ni alla får se! Hanna kastade brudbuketten, och vem fångade den om inte jag? ;) Haha!

Nåå, det ser ut att bli en fin dag med massa sol. Det gillar vi :) Hanna ska komma förbi vid 11 och bestämma vilken färg hon vill ha på halsbandet som jag ska göra åt henne.

Ha en fin dag!

Dagens jag

Kategori: Våran vardag

Dagens jag. Ska på 70 års kalas på eftermiddagen, så lite fin måste man ju göra sig! :)Och gårdagens Wilma. Där hon står vid sin leklåda :) Och ibland tror hon att hon är så duktig, så hon släpper händerna då hon får tag i en leksak, och då blir det bara bängel bängel. Men kul har hon :)Just nu är hon under skrivbordet. och har snart vält datorn. Dags att sluta!

Glömde ju...

Kategori: Våran vardag

Glömde skriva grattis till Emma och Micke, som fått en pojke sent igår kväll :)
Grattis!

Hjärta ♥

Kategori: Våran vardag


Wilma, jag älskar dig!
Du är mitt allt. Du gör mig hel.

Hahaha!!

Kategori: Våran vardag

Alltså det är lite roligt sådana som bryr sig om mitt liv. Jag ids inte ens ta åt mig. Men är det en sak jag verkligen hatar, så är det folk som kommenterar anonymt. Som är så fega, som inte vågar stå för vad han/hon tycker och tänker!

Våga stå för vem du är, din fega jävel.....

En annan dag förra veckan...

Kategori: Våran vardag

...Var vi sugen på tårta, eller kanske rättare sagt jag var sugen på tårta. Vanlig hederlig gräddtårta med jordgubbar på, med endast marsan mellan :) Det är en typiskt sommartårta för mig! Och den blev himla god måste jag säga :)

Sedär, 4 blogginlägg på en och samma kväll. Det ni ;) Hoppas ni är nöjda nu, eftersom jag varit så dålig på att skriva ;) Men får väl försöka bättra mig. Det här inlägget med tårta och middagen ute på balkongen skulle jag egentligen blogga om förra veckan, men har varit så slö och inte orkat föra över bilderna från kameran förrän nu ikväll. Har nyss duschat, var riktigt skönt. Nu ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen, se film med min älskling om en stund :) Wilma vaknade till nyss, och då hon hörde Jonas röst så vände hon sig som en raket i sängen. (Hon sov då han kom hem från jobbet) så dom har legat och myst i sängen, och hon fick lite välling. Jonas kom ut från sovrummet för en stund sen, hon sov inte men låg och vinkade åt sin nalle. Hon är så ruskigt söt våran dotter :) Är tyst där inne, så hon sover nog snart. Jag älskar dig Wilma ♥

En dag förra veckan

Kategori: Våran vardag

Förra veckan grillade vi, satt ute på balkongen och åt. Var en sen middag, men ack så mysig :) Var så varmt och skönt att vi kunde avnjuta middagen på balkongen. Såhär såg det ut!


Redo att hugga in ;)Jonas, sugen på maten :)Jag, sugen på maten ;)Jonas, väldigt mätt. MEN... Belåten ;)Haha, han var bara tvungen att puta ut magen ;)

Dagens middag

Kategori: Våran vardag

Kycklingwook med äggnudlar :) Ruggigt gott om jag får säga det själv!Ser ni att det till och med ryker från maten? ;)

Saknat mig?

Kategori: Våran vardag

Vet att jag inte bloggat på ett tag, men har verkligen inte haft någon lust, och inte vetat vad jag skulle ha skrivit om heller. Men just idag var jag sugen på att blogga :) Så då måste man passa på. Kanske kommer flera inlägg eftersom jag har endel bilder att lägga upp och så.

Varit i stugan hela helgen, syster har haft sin 30 års fest. Var trevligt :) Mycket god mat, hade faktiskt aldrig velat bli mätt. Tur som var så fanns det kvar till dagen efter som vi åt, och det var så sjukt gott så jag ville dö... Måste ta recept på alltihop! :) Gick iaf och la mig vid 1, då var jag totalt slut. Några satt fortfarande ute under partytältet vid den tiden.
 
Bjuder på lite bilder från festen.

Jag och WilmaFilippaMoaPer-Agne (Han är halv), Pappa, Kusin Anna med dottern Nicoline och TommeHade tyvärr inte så mycket bilder från festen, glömde bort att kameran var med. Typ ;)