Mitt liv som mamma

- 24 Januari

Kategori: Våran vardag

Vilken bloggtorka jag haft alltså!
Dags för ett nytt försök.


Vad har hänt sen sist?

• Jag har hunnit ha min första namnsdag för det här året
• Mamma har hunnit fylla år
• Svärfar har hunnit fylla år, hela 60 år!
• Wilma har börjat på dagis
• Wilma har börjat sova bättre om nätterna (ÄNTLIGEN!)
• Wilma har lärt sig säga mera ord så som "Tack, Tutte och Usch" Säkert något mer också.

Sen kan jag inte komma på något mer. Det händer inte så mycket här, och händer det något så är det väl mest om Wilma, som utvecklas hela tiden :) Stora damen våran.

Imorgon och Tisdag ska vi vara på dagis mellan 9-12. Onsdag ska vi lämna henne själv för första gången! Jag hoppas att det går bra, men det tror jag nog. Hon har ju alla goa och snälla fröknar där som tröstar henne om det är något. Och i värsta fall så finns kusinerna på avdelningen bredvid. Skulle hon se dom så skulle hon SKINA som en SOL på en gång. För dom är hennes favoriter :) Bara bus, bus, bus hela tiden. Sötbarn!

Annars idag har jag varit värre flitig. Dammsugat överallt, dammtorkat i Wilmas rum och i vårat sovrum. Bytt sängkläder i våran och i Wilmas säng. Lyftat tillbaka Wilmas säng till hennes rum, och där sover hon nu, sen 40 minuter tillbaka :) Passade på nu då hon sover bättre. Vårat sovrum blev helt plötsligt jätte stort! Dammtorkat på TV-bänken. Fyfan vad dammigt och äckligt. Det var verkligen på tiden. Hann med en promenad ner på stan en sväng också där mellan varven, så Wilma fick sova. Imorgon efter dagis tar vi resten, dammtorkning resten av vardagsrummet, och köket och skura i alla rum. Kl 14 imorgon ska vi på badhuset och bada. Det ser Wilma fram emot ;) Hon tycker det är såå kul.  Nu ska jag hoppa i duschen! Ciao.

- 2010

Kategori: Våran vardag2010 är här nu. Nytt år och nya möjligheter, eller? :)