Mitt liv som mamma

- Tidig morgon

Kategori: Våran vardag

Alarmet ringde kl 7 imorse, gäääsp! Men var bara att stiga upp :) Kl 8 har vi intro på gymmet. Ja ni hörde rätt! GYMMET! Jag som alltid har sagt att jag aldrig kommer börja gymma i hela mitt liv. Jag får väl ta tillbaka det nu då ;) Det är så skönt! Nu ska fettet BORT!!!! Köpte mig ett halvårskort gym/bad. Ångrar det inte en sekund :) Köpte det i Måndags kväll, då simmade jag 52 längder. Sen gym Tisdag och Onsdag. Vilade i Torsdag och nu är det dags igen :) Känns super! Jag är taggad. Inte en ynka godis har jag ätit under veckan heller! Och det gick bättre än vad jag trodde, en kväll var jag riktigt sugen, men jag höll mig. Nu ska jag köra stenhårt! Ska också bli fit nån gång :)

Dags göra sig redo för ett pass på gymmet. Intro med Maria! ;) Sen ska jag nog springa på gåbandet en stund tror jag. Det var så himla skönt sist, fick svettas en hel del. Men det är väl så det ska vara? Att man ska svettas alltså ;) Kan säga att jag har haft sjuk träningsvärk under veckan. Då vet jag att det tagit iaf ;) Är som ändå skönt med träningsvärk på nå sätt.

Trevlig helg! :)

- Gäääsp!

Kategori: Våran vardag

Sitter och gäspar, varit vaken snart 1 timme redan. Och det hör inte till vanligheterna att vi är vakna den här tiden ska jag ta och tala om för er! Det har aldrig hänt såhär under Jullovet kan jag säga ;) Wilma kan ha vaknat till, druckit vatten och sen somnat om till 9, och ibland längre än så. Men nu imorse låg hon och vred och vände på sig mellan oss, satte sig upp och allmänt tjorvade på. Så jag blev less och sa att vi kliver väl upp då :) Hon var säkert fullsövd, då hon somnade just efter kl 7 igårkväll. Med en stunds avbrott då hon vaknade av att traktorn var bakom hennes fönster. Då var hon vaken ca 1 timme, sen somnade hon om igen och sovit hela natten.

Nu hade jag tänkt få tillbaka dygnsrythmen till de mer normala då skola och dagis väntar till veckan :) Så var väl lika bra att stiga upp. Och Wilma får vila under dagen, det brukar hon inte få då hon sover till minst 9 på morgon, för då är hon inte trött i normal tid på dagen, och det resulterar i att hon är uppe alldeles för länge om kvällen. Så istället har jag hellre sett att hon får gå och sova tidigt på kvällen.

Sen då... Varför vaknar alltid Wilma på kvällen, ungefär vid 11-12?? Så kommer hon upp, och förut var det alltid välling som gällde då hon vaknade för att sen gå och sova direkt igen. Men välling har vi slutat med om natten! Vill hon ha nått så får hon dricka vatten isåfall, hon ska absolut INTE behöva äta på natten. Och visst, vattnet funkar bra, MEN... Varför vaknar hon alltid om kvällarna? Varför kan hon inte sova en HEL natt utan att vakna? Det tär på en att alltid vakna om natten, ibland flera gånger då vissa nätter kan vara mycket vattendrickande. Det surras "dicka, dicka, dicka" Och ibland blir jag bara tokig, ibland får man gå och fylla på vattnet. Soooooov för tusan!

Hur ska vi få henne att sova en hel natt? UTAN att vakna. Hur gör/gjorde era barn?
Snälla skriv gärna hur ni skulle göra, eller har gjort med era barn... TIPS mottages mer än gärna! :)

Godmorgon förresten...