Mitt liv som mamma

- Måndag

Kategori: Våran vardag

Och så var det Måndag igen. Helgen har gått så himla fort!

Fredag var vi på stan med Wilma, hon fick se en konsert med två katter, som gjorde sånna där ballongfigurer ni vet :) Det gillade hon. Alla barn fick dansa med, och Wilma stod där och hoppa och skratta :) Sötunge! Sen tog vi en lunchpaus hemma hos syster (pizza). Efter det åkte vi ner på stan och kikade runt vad som fanns, olika uppträdanden och så. Åkte hem för Wilma somnade i vagnen nere på stan så hon fick gå och sova då vi kom hem :) Sen kom Per och Madde och hälsade på, mycket trevligt! Åt kladdkaka och surrade massor :)

Lördag var vi och rantade på förmiddagen lite överallt, köpte ett kort till födelsedagsbarnen ;) Skjutsade gumman till sin farmor och farfar, för vi var bjuden på Mats och Elisabeths 50 års fest! Super trevligt var det, och GRYMT god mat. Helt sjukt :) Hade önskat att jag aldrig blev mätt, för sååå gott var det!

Söndag fick vi sovmorgon (såklart, då inte Wilma var hemma) tog det lugnt, såg film och så. Sen åkte vi och hämtade gumman, och hon blev så glad sååå då vi kom :) Sen åkte vi hem och mös innan det var dags för Wilma att gå och sova.

Just nu kokar jag ägg, ska äta äggmackor till frukost :) Mums! Wilma vill också ha, hon är helt tokig i äggmackor! Sen ska vi åka och handla jordgubbar, om någon säljer det i regnet idag. Hoppas hoppas :) Senare ska jag åka och jobba, jobbar kväll idag. 7-17 på Tisdag, ledig Onsdag och Torsdag och jobbar kväll midsommarafton och resten av helgen. På Onsdag åker vi ut till stugan efter vi varit barnvakt åt Jim och Moa en stund, och åker sen hem på Midsommarafton under dagen, innan jag börjar jobba halv 4 :) Känns konstigt att inte vara i stugan under midsommarhelgen, men jag ska tjäna pengar istället ;)


- Godmorgon

Kategori: Våran vardag

Idag är jag uppe med tuppen 6:15 slog jag upp mina blåa ögon, i princip klarvaken. Wilma ville ha välling då, sen somnade hon om direkt. Själv låg jag kvar en liten stund bara för att jag kunde. Klev upp till slut :) Inte konstigt att jag var pigg då jag somnade före kl 22 igår, så jag har ju sovit flera timmar.

Har börjat jobba, och det är kul. Tjäna pengar! Det är ju aldrig fel. Idag är jag däremot ledig, och börjar inte förrän halv 4 imorgon, jobbar alltså kväll :) Skönt skönt.

Vi ska åka till Happis idag, köpa några grejer till bilen. Jonas har lovat Wilma en prinsessklänning :) Ni vet en sån där utklädnings klänningar som det finns. Hon har surrat så mycket om en sån, från en bok hon har där en flicka har på sig en sån :) Sen tyckte jag att jag hörde något om att jag också skulle få nå kläder, till festen vi ska på till helgen ;) Hihi. Vi blir inte nå jätte länge i Happis/Torneå för att jag ska klippa mig 14:30 idag, så vi måste ju vara hemma till dess. Ska försöka fixa till håret, jämna till det lite.

Det var allt för mig för denna gång!
På återseende :)

- Tisdag

Kategori: Våran vardag

Herregud, vi fick ju sommar idag, riktig sommarvärme. Super härligt :)
Vi tackar vädergudarna för det!

Idag har jag:

• Varit på förflyttningsteknik
• Ätit lunch
• Handlat
• Hämtat Wilma på dagis
• Gått en prommis ner på stan och köpt glass åt Wilma i sommarvärmen
• Varit ute med Wilma ute på gården
• Nu lagar jag kycklingsallad till middag


Fy vad gott det ska bli med kycklingsallad till middag! Har varit sugen på det länge nu :)
Passar utmärkt med "sval" mat då det är varmt ute tycker jag.

Nu ska jag gå och göra klart middagen så vi kan äta någon gång!

- I Fredags kom...

Kategori: Våran vardag

... min nya telefon!

Och jag älskar den! Den är så fin och sååå bra :)
Jag är jätte nöjd med den! Nu har man börjat lära sig den också.
Var inte så svårt som jag trodde, det som är det svåra är att lära sig vart
alla grejer är osv. Men det kommer eftersom :)

En sån här har jag köpt.
HTC Wildfire SVisst är den fiiin? ;)

Ska försöka blogga lite mer nu då jag satt lösenord på bloggen.

- Lösenord

Kategori: Våran vardag

Har funderat på att lösenordsskydda min blogg, bara för att ha koll på vem som läser.
Och kunna lägga ut bilder utan att vara orolig över att något "äckel" snor mina bilder.


Du kan ju höra av dig om du vill fortsätta läsa min blogg, så ska vi se vad jag kan göra :)
Skriv ett meddelande på Facebook, lämna en kommentar här så ordnar jag det.

Lösenordet kommer isåfall om några dagar.