Mitt liv som mamma

- Måndag och ny vecka

Kategori: Våran vardag

Haft en fullspäckad helg. Fredag var jag hos mamma och bakade bulla, sen gick vi ner på stan, var där ganska länge. Tänkte hitta mig en ny outfit till Lördagen, men hittade inget. Så det blev en klänning och 2 par strumpbyxor åt Wilma. Och bara en vanlig t-shirt åt mig :) Väl nere på stan väntade vi på att Jonas skulle komma från jobbet, vi skulle äta och handla. Så till slut kom han, efter en lång väntan :) Vi åt på Kina, alltid lika gott. Sen åkte vi och handlade på coop. Då vi äntligen hade handlat klart var det bara åka och hämta bullan som jag bakat hos mamma. Kunde ju inte ta med mig alla påsar med bulla då jag promenerade med vagnen. Sen då vi väl kom hem packade vi upp alla varor och sen var jag så gott som helt slut!

Lördag avverkade vi Jonas kalas. Det gick ihop sig för honom kan man säga ;) Sen var det fest för mig på kvällen. Tjeeeeeejfest ;) Och det var faktiskt väldigt kul. Jag hade då riktigt skoj måste jag säga! Får vi göra om snart tycker jag :) Hotellet var bra, bra musik, härligt sällskap!

Söndag, mådde prima ballerina :) Skönt! Åt bakismat med Jonas. sen åkte vi till Töre, ja ni läste rätt Töre. Jonas skulle köpa extra lysen på Shell. Så där blev vi inte långvariga om vi säger så ;) Åkte sedan hem till mamma och pappa en stund. Sen for vi på hockey jag och Wilma :) Sen bara mys resten av kvällen igår, med film. Och jag somnade i min älsklings famn som vanligt.

Det var våran helg :)

Vad händer ikväll? Känner mig grymt rastlös måste jag säga...

- Onsdag

Kategori: Våran vardag

Onsdag idag. Än så länge :) Och idag är ingen vanlig dag, för det är min älsklings födelsedag! Hurra för dig gubben ;) Jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle ge honom i present, eftersom han sa att han inte behöver något. Eller jo, en isskrapa. Och hur kul är det att ge honom en isskrapa till bilen? Nää, inte kul. Så någon sån köpte jag inte ;)

Han fick en super god parfym av mig, en fin blombukett och ett kort. Och han tyckte parfymen luktade jätte gott. Så det var ju en himla tur för mig :) På Lördag eftermiddag blir det kalas för Jonas här på Flygfältsvägen. Och han har beställt bulla av mig. Så det är bäst att fixa det då. Hans kalas, han måste ju få bestämma själv vad han vill ha för fika ;)

Har köpt en ny mobil idag också. Jag är totalt förälskad i den..... Sorry Jonas ;) Kommer en bild på min nya älskling. Och det var verkligen på tiden för en ny mobil. Jag hörde inget i den gamla om jag inte hade den på högtalar funktionen. Och man kan ju inte ha på den överallt vart man är. Så jag var nådigt less, sen i början av sommaren har den varit så. Men......... Nu slipper jag den :)

Godnatt Sverige.

- Torsdag kväll

Kategori: Våran vardag

I skrivande stund sitter jag i våran mysiga och sköna soffa med mina gossiga duntossor på fötterna, för jag var sååå kall om fötterna. Fryser som till lite då och då, som små frysattacker. Så var det typ igår och i förrgår också, satt hemma och frös. Så fick ta på mig filt, gud så mysigt det var :) Dags att skruva upp elementen lite till här hemma nu kanske!? :) Jepp jepp, så får det bli.

Jag är hungrig också... Men inget tilltalade mig som vi hade i kylen, som vanligt. Suck! Så jag frågade Jonas om han inte kunde laga något gott åt mig. Haha, jag är inte alls lat ;) Och visst kunde han göra det, vi ska äta pocket! Såå gott :) Kurrar i magen. Dock var jag riktigt sugen på Djurgårdsröra på rostad macka, eller med bakad potatis. Huur gott vore inte det? Det får jag nog se till att köpa ingredienser, så jag kan göra det någon dag :)

Tidigare här ikväll, tog vi oss en promenad hela familjen. Det var mysigt. Friskt och skönt ute, sådär så man blev gossigt kall om kinderna :) Och söthjärtat våran, hon somnade i vagnen. Tur vi inte gick någon lång promenad, då hon ändå skulle sova om en stund då vi kom in. Hon var så trött då vi väckte henne sen, ögonen bara rullade på henne, fast vi klädde av henne ytterkläderna. Men till slut vaknade hon till liv iaf :) Blev lite lek och bus till det var dags för sängen.

Nu vankas det snart mat, så ska gå och dreggla lite i köket över min snygga karl och maten som vi snart ska äta ;) Hoppas ni alla har en trevlig kväll, och att ni tar hand om varandra. Puss från mig ♥





--> Behandla andra så som du själv vill bli behandlad <--

- Lördag

Kategori: Våran vardag

Ikväll vankas det tjejfest ;) Ska bli riktigt kul att komma ut en sväng.
Inte bara sitta hemma som man annars gör varje dag.

Vad ska ni hitta på?
Party? ;)