Mitt liv som mamma

Midsommar bilder

Kategori: Våran vardag



   



Resten av bilderna hittar ni HÄR.

Midsommarhelgen

Kategori: Våran vardag

Har haft en jätte skön, underbar, härlig midsommar helg ute i stugan :) Kom ut dit på Torsdag vid lunchtid.
Helgen har bestått av bastubad x2, trevligt sällskap, tipsrunda x2, yatzy, mys, mycket god mat, gräddtårta med jordgubbar, godis och andra smaskigheter och lite alkohol. Cider är ju nästan ett måste där ute i stugan :) Så gott bara avnjuta en ute i solen, i bastun eller bara för att det är såå gott! ;)

Läger in bilder vid ett senare tillfälle, för bilderna är på Jonas dator.

Vad har du gjort under midsommar?

Torsdag

Kategori: Våran vardag

Veckan här har sprungit iväg tycker jag. Det är ju Fredag imorgon. redan :)
Ikväll ska vi och se på balen. Se hur fina alla är :) Det är ju som något speciellt och pirrigt över det här med bal.
Att det här med att fixa sig, göra sig så fin. Sminkning, håret, ta på sig den fina klänningen...

Wilma sov hela natten inatt, så skönt! Speciellt skönt då pappa Jonas sovit hos sin bror inatt, då jag varit ensam med henne :) Nu då hon håller på att få tänder så brukar hon vakna en gång sent på kvällen/natten och äta en gång, sen somna om. Så var då dhon fick sina två första tänder :) Och nu är det samma. Än så länge har jag inte kännt att det kommit någon, men den är väl på g :) Kan ju ta lite tid också.

Imorgon ska vi till Madde eftersom hon tar studenten imorgon. Ska äta gott, hon har redan sagt vad det blir ;) Mums! På tal om studenten, så är det faktiskt bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Själv studentdagen, lunchen (ok, lunchen kanske var lite långtråkig) förberedelserna, champanje frukosten och framför allt UTSLÄPPET!  Ojoj. Men det var tider det. Imorgon är det 3 år sedan. 3 jävla år? Tiden går sjukt fort alltså. Och nu har man sambo (visserligen hade jag det för 3 år sedan också, men då var vi inte sambos ;) Världens underbaraste dotter, lägenhet, bil. Och ja allt. En massa :)

Ser fram emot massor med år med dig J. Och självklart Wilma också :)
JAG ÄLSKAR ER! ♥

   

Lördag

Kategori: Våran vardag

Lördag - Och jag är helt slut från dagens bravader! :)
Så nu ska jag krypa ner under täcket, göra Wilma sällskap i sovrummet. Först ska jag snoffsa på min älskade, underbara, söta, gosiga, mysiga och febriga dotter innan jag lägger mig i våran säng :) Och så måste jag gå och sno en godnatt puss av gubben innan jag lägger mig också ;)

Godnatt mina vänner...

Onsdag?

Kategori: Våran vardag

Alltså visst är det Onsdag idag? Jag är fan helt dagvild för tillfället :) Eller så bara hjärnsläpp kanske!? Vi åt god middag idag kött som vi stekt med stektermometern i ugnen, potatisgratäng och en god sås till det. Super smarrigt :)

Hade faktiskt inte så mycket att skriva här egentligen. Bara det att jag är typ less eller nå? Ska gå och sova snart, och att jag vill ha färgat mitt hår typ NU! Men... Verkade inte som att någon ville ta sig an mitt hår i förra inlägget. Så skit i det då!

Sov gott...

Måndag

Kategori: Våran vardag

Då var detta kalasande av min födelsedag över för denna gång. Ett år till nästa gång ;) Fick en hel del pengar, eller rättare sagt alla jag fick presenter av fick jag pengar! Förutom av söta Lotta ;) Hon hade frågat vad jag önskat mig. (förutom tvättmaskin och pengar.) Då sa jag presentkort på en sportaffär, så jag kan köpa mig en vårjacka. Och det fick jag :) (Nej, jag har inte köpt någon vårjacka ännu.) Vet att jag är snabb ;) Haha. Just det, jag får inte glömma presenten jag fick av gubben. Ett par vita adidas skor :) Fast jag fick dom redan i förväg. Hihi. Tack gubben!
Så tack alla andra för alla presenterna!

Jag bjöd ju självklart på super gott fika! Det jag bjöd på var...

• Chokladbollar
• Sockerkaka
• Dumlekakor
• Chokladflarn
• Kakor med non stop i

... Och självklart tårta! Blev vanlig gräddtårta med strössel på den ena. Och på den andra hade jag grädde, riven choklad och gelé hallon på (Och på den tårtan hade jag chokladbotten istället för vanlig sockerkaksbotten, sockerkaksbotten på den andra) Mellan hade jag marsan på ena lagret, och den andra lagret hade jag mosade jordgubbar och banan :) Super gott var det, verkligen! Tyvärr gjorde jag den missen att jag glömde fota mina underverk till tårtor. Fy på mig! Vet att jag stod och tänkte medans jag garnerade dom att jag ska komma ihåg att fota smaskigheterna. Men... Så fick jag tidigt främmande, så glömde helt av mig! Hade iaf hur som helst en toppen födelsedag :) Imorgon är det kusin Idas tur att fylla år, hela 23 år. Usch va gammal du är ;) Haha.


Någon som vill färga mitt hår? Snarast...