Mitt liv som mamma

Bli en buzzador du också?

Kategori: Våran vardag


Hej!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är WildBee):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=WildBee>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=WildBee</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=WildBee&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=WildBee&lang=SE</a>

Hälsningar,
WildBee
Sååååå kom igen nu mina vänner, bli en buzzador ni också. NUUUUUU! :)

- Äntligen Freeedag

Kategori: Våran vardag

Haft en väldigt trevlig kväll. Malin, Chrille och Wilmer har varit här. Vi har ätit god mat, surrat, ätit efterrätt som var sjukt god :) Sen har vi sett Idol och Lisa kom också förbi. Riktigt kul :)

Våra barn gick an som jag vet inte vad, sprang som nå tok :) Retade varann om vartannat, tills de blev helt svettiga båda två. De är så söta :) Är nöjd med kvällen! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se tv. Sen måste jag komma ihåg att läsa min bok som vi ska redovisa på Måndag, så jag blir klar nån gång......
Suck, jag gillar inte att läsa böcker egentligen, då ska dom vara riktigt intressanta isf, och speciellt under tidspress är absolut inge kul. Nåja, bara gilla läget... I guess!

<3

- 3 September

Kategori: Våran vardag

Sjukt dålig på att blogga för tillfället. Men så är det ibland, ni får hålla ut helt enkelt ;)

Kan ju berätta att Wilma är åter på dagis nu, och det går jätte bra. Trots att hennes kusiner bytt dagis, annars har dom bruka träffats ute där, eftersom dom inte gick på samma avdelning. Så det är skönt! :) Skolan är igång nu också, Etik och Livsfrågor är ämnet som vi läser nu. Lite tjorvigt sådär i början, men känns som att man börjar haja en del av det nu :) Ska nog gå bra. Jag har ju min pluggis Malin vid sidan om. Vi är ett bra team ;)

Nu är jag redo för att åka och kika på hockey! Första gången för mig för säsongen, ska bli kul :) Dock träningsmatch idag, men snart är serien igång på allvar.

Ska gå och klä mig färdigt nu. Får komma med lite bilder en annan gång!
Ha en trevlig helg allesammans! :)