Mitt liv som mamma

- Nu är jag igång

Kategori: Våran vardag

Japp, som rubriken lyder... "Nu är jag igång". Tidigare ikväll har jag varit på en powerwalk/joggingtur. (Jag orkar inte springa så långt, ännu ;) Haha. Strandpromenaden, och sen gick jag runt lite här i samhället innan jag gick hem, förbi furuhed osv. Var riktigt skönt ute, solen sken, vindstilla var det också :) Super skönt, måste jag säga såhär efteråt. Nu ska det fortsätt såhär ett par gånger i veckan, så kanske jag också blir smal någon gång........

Efter strandpromenaden så joggade jag, gick, joggande, gick, joggade osv. Ja ni fattar! Förhoppningsvis orkar jag springa mer och mer sen efter ett par gånger. Dock skulle jag behöva ett par passande skor till mina promenader/joggingturer. Men det får bli senare, för jag har fasen inte råd just nu helt enkelt. Jag får stå ut med mina skor, som egentligen inte alls är så jätte passande för det jag gör.

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan, dricka ett glas vatten och eventuellt ta en frukt, för magen börjar kurra :)


- Tisdag

Kategori: Våran vardag

Tisdag och andra dagen på sommarlovet. Mitt första sommarlov sedan flera år tillbaka. Känns konstigt, men samtidigt riktigt skönt såklart! Bara passa på medans man kan vara ledig ;)

Från och med nästa år (mest troligt) så pratas det om att man inte får ta mammadagar under sommaren. Ska man ha det så måste man ha jobbat ett halvår sammanhängade innan sommaren. Och hur jäkla lätt är det då man går skola på heltid? Nä, då får man inte ta sina sparade mammadagar och vara ledig under sommaren. Man får inte använda dom när man vill. Hur sjukt är inte det?! Jag som studerar heltid kan ju inte ta dom annat än på sommaren, då jag går skola annars. Så jag tycker det är ruskigt orättvist. Tycker inte ni andra det också?!?! Så kan dom ju bara inte göra :( Nåja, man har ju ändå inget att säga till om, så det är väl bara gilla läget I guess! Fast det suger stor jävla hästballe kan jag säga...

Skönt kunna liga och dra sig i sängen om mornarna, man behöver inte stiga upp för att åka till dagis, eller skolan. Så nu ska vi bara njuta och vänta tills Jonas också blir ledig, så vi kan hitta på massa roliga saker :) Han jobbar denna vecka, och nästa. Sen är han ledig i 6 hela veckor! MYS :) Blir nog stugan en hel del, bara vara, koppla av, bada (jag som är en badkruka), spela kubb, mölkky, äta grillat, bada bastu osv. Blir nice! Nu ska jag gå och busa med min dotter, hon verkar vilja ha min uppmärksamhet ;) Hon kommer titt som tätt till mig och säger: "omma, omma". Dags roa henne nu! Sen kommer Malin och Wilmer :)

- Lördag

Kategori: Våran vardag

Idag blir det GOD middag! Vitlöksmarinerad oxfilé, vitlökspotatisgratäng, beasås och vitlöksbröd :) Med gott sällskap! Massa surr, lite spel kanske, gotta och mys :) Ska bli så himla gott! Oxfilén kommer smaka extra gott, eftersom det var ruggigt billig ;) 119 :-/kg. Jag köpte lite annat smått och gott samtidigt som oxfilén. Så säger kassörskan, 98,50. Jag tänkte: WHAT?! Hm, drog snabbt kortet och fort ut därifrån. Det visade sig att hon tagit fel betalt för min oxfilé. Nämligen 12,61. Det tackar jag för ;) Så den ska smaka riktigt gott idag kan jag lova ;)


Nu har vårat sällskap kommit, så jag ska gå och vara social med dom :) Ha en bra kväll mina vänner! :)