Mitt liv som mamma

- Idag är ingen vanlig dag

Kategori: Våran vardag

...för det är Hannas födelsedag!

Hurra hurra hurra hurra ;)

Då var man 23 år. Tycker tiden kan stanna nu ett bra tag. Jag vill inte bli gammal ;)
Jag tillbringar min dag med att baka inför mitt kalas på Måndag. Sen får jag se vad som sker ikväll.
Det är ingen som vill hitta på något? ;) Party?En helg i stugan i bilder!

Kategori: Våran vardagWilma gungar, det bästa hon vet.Påväg ner vid vattnet och kasta sten.Wilma med sin kusin Moa.Sötgumma.Gladskit.Wilmas kusiner. Jim och Moa.Jim kastar sten.Jim kastar sten, och Jonas som fotar.Mamma och dotter.Pappa och dotter.Puss.Bus.Mera bus.Bus.Mina hjärtan ♥

Du är allt ♥

Kategori: Våran vardag

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
Jag ÄLSKAR er ♥

- Äntligen Fredag

Kategori: Våran vardag

Skönt med Fredag, skönt med helg. Och Jonas är ledig! :) Då jublar jag och Wilma. Får se vad vi hittar på för kul under helgens gång. Hade tyckt att det hade varit roligt att åka till Luleå på vårmässan, men såklart var inte Jonas så jätte sugen på det. Nåja, vi kanske hittar på något annat roligt istället :) Vi får se. Helgen har ju precis börjat!

Idag blir det grillat hos familjen Bergdahl/Svanberg :) Vitlöksmarinerat som vanligt! Ska gå och göra en fetaost sallad till tror jag :) Gott gott gott! Kanske slänger upp en bild på maten sen, eller imorgon. Om jag kommer ihåg att fota vill säga :) Måste ta bild på mina super fina rosor också, som jag fick av Jonas i förrgår! Super fina, roooosa ;) Och kanske mina 2 nya fina väggord. Jag kunde bara inte hålla mig :) Nöjd är jag.

Ha en bra helg!

- Mer bilder

Kategori: Våran vardag

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

Mammas och pappas flicka ;)
Vem är hon lik?!

Wilma ♥

Kategori: Våran vardag

Lite bilder på vårat hjärta ♥
Fotosession med mamsen ;)- Onsdag

Kategori: Våran vardag

Jaha... Maj har kommit. Den bästa månaden på hela året kanske? ;) Nä skämtåsido, bara för att jag fyller år i Maj. Dock inte riktigt ännu, nämligen den 29 Maj för er som inte redan visste det. Tycker tiden bara springer iväg nu för tiden. Det var ju nyss Februari och jag började skolan :) Nåja.

Försökte plugga igår, gick sådär. Man får dåligt samvete sitta inne när det är så fint väder, det bara kryper i kroppen på mig. Skulle ha pluggat idag med min pluggis ;) Blev inget av det, och jag förstår henne till fullo, vi tar igen det imorgon istället. Visst pluggis? ;) Tänkte ta och kolla igenom lite grand iaf, så man inte är helt borta.

Är så synd bara att man ska hitta så mycket annat som är sååå mycket roligare? Som att städa till exempel. Och det är ju något som inte är sådär jätte roligt, inte enligt mig iaf. Men det måste ju göras det också. Igår kväll fick jag nå ryck och började dammsuga och skura typ 20 över 6, samtidigt som jag lagade middag :) Det gick super, och kändes riktigt skönt då det var gjort. Svinigt var det kring golvet här! Inte konstigt då det dragits in endel sand osv den senaste tiden :P Barnvagnen är ju en stor orsak till det.

Tänk vad skönt med hus! Dock mycket mer jobb, men det är det fan värt! Jag vill haaaaaaaaa. Men det kommer väl det också någon gång i framtiden :) Ge mig ett jobb! Så kan vi köpa hus! Tänk om man vore miljonär, miljardär osv osv osv...... Inte för att man skulle vara nå lyckligare för det, för mycket vill oftast ha mer. Jag tänkte mer på att jag skulle kunna köpa mig ett hus då ;)


Wilma ♥