Mitt liv som mamma

- Torsdag och regn

Kategori: Våran vardag

Ja herregud, vart håller solen hus? Det är sommar nu, och då vill vi inte att det ska regna. Okej, någon gång kanske, men nu har solen varit borta allt för länge tycker jag. Regnade rätt ordentligt här tidigare idag, huvva! Sen har det varit uppehåll, men nu regnar det lite smått igen. Dock inte lika mycket som tidigare, som tur är :) Då vräkte det bara ner en massa regn.

....Från det ena till det andra. Wilma har börjat sitta på pottan. Hon har gjort det då och då tidigare, visat att hon velat, men då har det inte kommit något. Nu säger hon potta (otta), och sliter av sig blöjan så fort hon kan, springer till toan där pottan är och sätter sig ner och KISSAR! Jätte duktig är hon. Och det bara kom helt plötsligt nu under veckan :) Och hon blir så glad då det kommer kiss VARJE gång kissa lite till. Mitt lilla hjärta håller på att bli stor :)

Tycker det bara är bra att hon tagit initiativet själv att vela gå på pottan, och att det kommit något varje gång dessutom. Kanske hon lyckas bli blöjfri inom sin tid. Vore ju skönt, och framför allt mycket billigare ;) Nåja, det är länge kvar. Hon har ju precis börjat, men man får ju uppmuntra henne då hon lyckats så bra :)


Nästa vecka blir det nog en Ikea tripp, köpa en potta så vi har en i stugan, någon tavellist till Wilmas rum, sängkläder till hennes nya säng som hon fick här i början av sommaren. Nu passar ju egentligen inte sängkläderna från spjälsängen. Men än får hon använda dom tills vi köpt henne några nya :) Får lägga upp bild sen på hennes "nya" rum, och hennes säng. Vi bytte ju rum med henne för ett tag sen :)

Nu kommer storebror förbi och hämtar Wilmas gamla spjälsäng, som dom ska låna till deras blivande tvillingar. Som jag hoppas kikar ut till världen om inte så jätte länge ;) Hej så länge!

Kommentarer

  • Angelika säger:

    Haha ja usch så synd det är om min familj.. synd bara jag inte vet varför det är synd om dom, hahaha ;-) En del kommentarer är allt bra skrattretande.... hihi! Kram

    2010-08-06 | 13:28:35
    Bloggadress: http://wwwcrazyangie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: