Mitt liv som mamma

- Tillbaka ?

Kategori: Våran vardag

Alltså vilken bloggtorka jag haft. Eller har nästan det nu också. Men tänkte att jag måste skriva några rader så ni vet att jag lever!

Vilken sommarvärme vi har, dagarna i ända! Såå skönt. Fast nu längtar jag faktiskt till det blir svalare, så det blir svalt inne i lägenheten. Så man kan krypa ner under täcket då man ska gå och sova! Slippa vakna i natten för att det är sån sjuk värme. Nåja, man ska ju inte klaga, men iaf...

Förra veckan var vi i Luleå och hälsade på hos Angelika och Robert, övernattade där. Det var super roligt! Först tillbringade vi några timmar ute på storheden, ToysRus, HM, ICA Maxi, Systemet. Blev lite shopping. Kläder åt Wilma som snart fyller 1 år! Otroligt vad fort tiden går :) Vi åt god middag, gott nattmål med tjocka korvar, hamburgare och en massa gotta! Det var verkligen jätte trevligt. Får vi göra om :)

Sista veckan min älskling har semester nu. Tråkigt! Men vi har haft det underbart :) Varit ute i stugan 2 veckor i streck, en varit hem och sova någon natt och sen ut igen. Där är verkligen underbart att vara, så skönt och avkopplande! Och ute i stugan har vi ju hunnit att fytta också, från storstugan i ett rum, till en sovstuga som nu är våran kan man säga. Så skönt med ett litet eget krypin. Mysigt :)

Nu ska jag avsluta här. Får återkomma med lite bilder vid ett annat tillfälle, för dom är på Jonas dator :)

Kommentarer

  • Josse säger:

    Hej!    Jaa så skönt att det inte var något fel på hennes höfter. Oh jasså så du såg oss ute på promenad, det stämmer vi gick till min mormor och morfar då :) Så härligt att gå ut med vagnen, vi måste ju ta oss en promenad tillsammans sen någon gång! Och snart ska ni ha 1-års kalas så du måste börja baka- eller hur?! :D Ha en bra helg! Kram

    2009-08-15 | 13:15:33
    Bloggadress: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här: