Mitt liv som mamma

- Lördag

Kategori: Våran vardag

Jag och lill hjärtat har myshelg i helgen då pappa Jonas är borta :) Han är i Happis hos sin bror och spelar dator.
Idag har vi varit på stan då det varit "Vinterdagen" med min mamma och pappa. Trevligt! :) Var ute flera timmar, men det var riktigt skönt. Synd bara att det ska blåsa varenda jävla dag. Varför kan det inte bara få vara fiiint väder utan någon blåst eller så? Alltid är det nått :P Sen åkte vi  hem till dem och jag kockade ihop chili con carne till middag med vitlöksbröd till. Mums :)

Sitter och lyssnar på lite ny musik. Eller ny och ny. Är vissa låtar från melodifestivalen som jag fattat tycke för, såhär ett tag efteråt. Haha, har inte följt det i år :P Så jag är lite efter, jag vet. Gumman sover sen ett tag tillbaka och jag funderar på att slå mig ner i soffan, eller varför inte sängen? Så kan jag se tv där. Vore ju rätt skönt och mysigt. Ligga nära Wilma ♥

Hon var så himla go idag då vi var ute, jag pussade henne och sen pussade hon mig massvis med gånger efter varann, jätte länge. Det är inte ofta det händer, hon är jämt snål med sin pussar. Ibland får man sno sig en om man ska få någon ;) Denna gång fick jag pussar i överflöd :) Blev alldeles varm i hela kroppen av lycka. Jag älskar min dotter av HELA mitt hjärta ♥ Jag älskar dig till månen och tillbaka och mer därtill.

I Fredags var vi på en shoppingtur till Happis med syster och barnen. Fick mig lite smått och gott på IKEA. En fleecejacka till mig själv på Inter Sport, två par gympadojjor + ett ofodrat regnställ åt gumman. Ett fodrat regnställ har hon redan :) Måste säga att jag är väldigt nöjd med det, så himla praktiskt. Jag älskar det! Jo, så handlade vi lite mat och godis på ICA Maxi också innan vi åkte hem :) Wilma fick sig en doktorsväska som hon pratat om så länge nu. Nu kan hon leka doktor och mamma sjuk ;) Hihi.

Wilmas vårkläder är fixade sedan länge. Skönt skönt! Men har betalat dom först nu :P Tur man har syster som har en dotter som är 1 år äldre ;) Blir en limegrön jacka och gråa byxor, märket reima. Som nytt! Och till det en rosa mössa med massa moln på från Team Sportia! :)




En bild sen i höstas på mina två ♥

- Lördag!

Kategori: Våran vardag

Hunnit vara på badhuset imorse efter frukosten, det var såklart väldigt uppskattat av den lilla damen i hushållet :)
En varmkorv till lunch efter badet, sen tog vi vagnen och promenerade till Stenbäcken till Wilmas mormor och morfar. De var inte hemma då vi kom, de hade åkt iväg med skotern till stugan. Men de kom hem efter en stund :) Blev bjuden på middag där idag, kinamat! Den hemmagjorda varianten som jag brukar göra. Med andra ord, skiiiit gott! :)

Resten av eftermiddagen/kvällen har bestått av att rensa i våran malmbyrå i hallen + i min sminkväska. Välbehövligt må jag då säga! Nåja, nu är det gjort iaf, skönt :)

Igår var vi ute och gjorde en snögubbe, den skulle promt heta Snögubben enligt Wilma då jag frågade henne. Försökte komma på flera roliga namn, men det enda som dög var snögubben. Den blev jätte söt ;)

Nu ska jag äta, hungrig igen... Bjuder på någon bild!







Observera att denna snögubbe hejar på Kalix Hockey! ;)
Visst är han fin?

- Måndag

Kategori: Våran vardag

Har just nu en skinklåda i ugnen till middag idag!
Fy så gott det ska bli. Jag är vrålhungrig :)
Magen kurrar, riktigt ordentligt faktiskt.

Imorse har jag varit på skolan och pluggat ett tag. Sen bara tagit det lugnt sen jag kom hem, busat med Wilma.
Ja det vanliga :) Sen tog jag och Wilma oss en prommis till ICA och handlade lite. Hon hann somna inne på ICA, men det blev bara en powernap, för jag väckte henne direkt vi kom hem. Och jag hoppas hon somnar i bra tid ikväll :) Trots hennes PN, för hon är endel grinig. Hon har inte vilat något idag heller, förutom powernapen då ;)

BigBrother ikväll, ett måste! Men först halv 8 hos mig, sen 112 - På liv och död. Jag gillar ju sånna program. Brukar se en massa sånna. Ambulans - först på olyckplatsen, Sjukhuset, Akutmottagningen osv osv.

Ha en bra kväll ! :)






En suddig men söt bild från i höstas.

Nu ska vi strax ÄTA. Måste gå och duka först, ingen annan gör ju det så ;)
Sen ska jag hänga tvätt och bara slappa resten av kvällen tills alla TV-program börjar.
Ciiiaaao Bella!

- Söndag

Kategori: Våran vardag

Vart har helgen sprungit iväg? Jag hinner ju inte ens blinka så är helgen över. Trist!
Nåja, det säger väl bara pang så är det Fredag igen :) Hoppas det, för nästa helg är Jonas ledig!

Så vad har vi gjort i helgen då? Pappa Jonas jobbar, eller gör det fortfarande till kl 18:45 rättare sagt. Jag och Wilma spenderade Lördagen i största del i ishallen och kikade på företagscupen som min storebror och kusin var med i. Dock så tog deras resa tyvärr stop i semifinalen, inte så konstigt med tanke på att det laget hade typ 6-7 licensierade hockeyspelare, och man fick enligt reglerna från första början bara ha 2 st i varje lag. Så fort vi kom hem från ishallen hoppade jag och Wilma in i duschen och tinade upp lite ;) Wilma satt i badbaljan på golvet och plaskade. Var riktigt skönt att duscha varmt och lääänge! Sen gjorde vi inte så mycket mer, åt pizza som Jonas kom hem med efter hockeyn. Det var mumsigt :) Skönt att slippa laga mat för en gångs skull.

Sen gick jag och la Wilma kring 9, och vad hände då? Jo jag somnade själv! Jonas hade tydligen varit in till sovrummet och frågat (klockan var kring 22 då) om jag ska sova hela kvällen eller inte. Mitt svar löd följande: "Jag vet inte..." Och somnade om direkt. Kul tjej va? ;) Vaknade hur som helst upp kl 23:40, gick på toa och gjorde det jag skulle. Sen tänkte jag att det är ju för tusan ingen idé att kliva upp den här tiden. Så jag kröp ner under täcket igen och somnade rätt fort igen ;) Sen har jag sovit till kl 8 imorse då Wilma sa Godmorgon :) Då var jag utvilad.

Idag har vi myst inne från morgon, sett Ice Age i soffan. Busat lite som vanligt. Efter lunchen gick jag och W ut på prommis, först till ICA och hämtade ut mitt paket från H&M, hem igen för att lämna paketet innanför dörren och sen fortsätta prommisen, in på coop innan vi gick hem och handla lite smått och gott inför kvällen. För ikväll blir det mys med gubben till Wallander ♥ När vi kom in från våran promenad så lekte vi i Wilmas rum, sen ringde moster och frågade om vi var hemma. Så dom har varit och hälsat på :) De åkte nyss hem.

Wilma sitter och kikar på bolibompa nu innan det är dags för välling, borsta tänder, byta blöja, ta på pyjamasen osv, för att sen hoppa i säng :) Jag ska ta och invänta karln min som är hemma inom ca 1 timme, och mysa med Wilma innan det är dags för sängen för henne :) Imorgon ska hon få vara med moster ett tag medans jag är på skolan :) Får se vad dom ska hitta på för bus. De får det säkert roligt tillsammans hoppas jag :)

Hoppas ni alla haft en bra helg!




Bjuder på en 2 år gammal bild på vår stjärna ♥ Tagen i Mars -09.
Visst är hon söt? :)

- Fredag

Kategori: Våran vardag

Äntligen Fredag! :)
Middagen idag blir grekisk pytt i panna. Jag längtar redan :)
Varit uppe sen halv 8 på morgon och fixat disk, plocka lite här hemma och har även hunnit marinera fläskfilén.
Nu ska jag strax ta på mig nå kläder och fixa till mig, ta på Wilma nå bättre kläder. Sen är vi redo för dagen! :)
Känns skönt då man fixat hemma så det är fint och prydligt redan från morgon!

Dags göra sig redo för dagen då :)
Ha en bra Fredag!