Mitt liv som mamma

- Onsdag

Kategori: Våran vardag

Tycker denna vecka rusat iväg, snart är det helg igen! Och i helgen vankas det bröllop :) Det ser vi fram emot! Var i Luleå i helgen och shoppade. Letade outfit till bröllopet, och hem kom jag med... INGEN! Endast 2 par leggings i klädväg! Jag hittade inget som jag riktigt föll för. Tyvärr! Däremot kom jag hem med 2 par leggings som jag sa, en parfym, en klocka, en ny börs, en väska, pyamas, ögonbrynspenna, en hjärteformad sockerkaksform, gulliga muffinsformar med blommor på, och sånna där det står "Happy birthday" på. En badrumsmatta från Lagerhaus! Och jag har säkert glömt något :) Sen fick Jonas ett par finbyxor, en cardigan, t-shirts och karlsonger. Så nu kommer han vara sååå fin i sin nya outfit ;)

Däremot så var jag på stan här i Kalix i Måndags... Och HÄR hittade jag kläder :) En jätte fin överdel som jag ska ha på mig på Lördag. Till leggings. Lotta var smakråd, så det var hon som hittade kläderna åt mig :) Sen köpte jag mina älsklingsskor som jag tittat på flera gånger på Eurosko i gallerian. Dom är super sköna! Jag är såå nöjd med mina inköp. Nu längtar jag bara tills jag får ta på mig det :) Ska fortsätta se Andra Avenyn nu...


Ciiiaaaao ♥

- Söndag!

Kategori: Våran vardag


Och vilket väder vi har ute! Plusgrader och solen skiner för fullt. Jag och Wilma har precis avklarat 1 ½ timmes promenad, och jag måste säga att det var så himla härligt! Synd att Pappa Jonas måste jobba i det här vädret. Annars hade vi nog varit ute och grillat någonstans :) Nåja. Kanske får blir nästa helg istället. På Söndag isf om vädret tillåter :) Lördag blir det shopping!

Nu ska jag fortsätta njuta. Jag på bra humör idag ;)




Wilma för 1 år sedan ♥

- En rolig historia såhär mitt i natta

Kategori: Våran vardag

Agda och Per är ett gammalt par som varit tillsammans i 40 år. Per brukar alltid gå ut på nätterna och spela kort och dricka mängder av öl med polarna. Det tycker inte Agda om alls, men medan Per gör det så gör alltid Agda sin yoga helt naken i stora rummet. Så en helt vanlig kväll när Per är ute och dricker och medan Agda gör sin yoga så gör Agda en stil hon aldrig har gjort förut. Men helt plötsligt så knäcker det till i ryggen och hon fastnar med benen bakom ryggen. Hela hennes kön syns. Just då kommer Per hem, stupfull! Han går in i stora rummet, ser Agdas kön och utbrister;
- Sätt in löständerna Agda!


 

- Torsdag

Kategori: Våran vardag

Torsdag idag. Är snart dags att gå och hämta Wilma från dagis. Sen ska jag gå ner på stan :) Ska köpa ett hårgelé åt Jonas på Kalix Frisörerna bland annat. Strosa runt lite osv :) Bara mysa på. Jag fick tydligen pengar från skolan redan igår, snacka om glad jag blev då jag loggade in på internetbanken. Längesedan det fanns såhär mycket pengar på mitt konto. Nu har jag gjort bort att betala endel räkningar. Skönt att i stort sätt alla är betalda redan nu, bara hyran kvar och sånt som dras automatiskt varje månad.


Nästa helg blir det shopping! Som jag sett fram emot väääldigt länge nu :) Ska bli grymt kul! Förhoppningsvis hittar jag massor. Jag går runt i samma kläder dag ut och dag in, så garderoben behövs förnyas lite grand. Massa klännigar och tunikor, som går att ha till leggings. Är ju det skönaste :) Och så ska Jonas självklart få sig endel nya kläder också. Han som påstår att han aldrig behöver något! ;)

Nu ska jag göra mig klar för att gå och hämta Wilma på dagis! Ha en bra dag! :)

- Bildkollage

Kategori: Våran vardag



Ett bildkollage som jag gjort för ett bra tag sedan.

- Eeeh

Kategori: Våran vardag

Alltså fin kommentar i det förra inlägget?! Haha. Jag sätter väl in bilder på min "bebis" här om jag vill, hur många jag vill, när jag vill och hur jag vill. Inte för att hon är någon bebis nå mer. Så Camilla, du som kommenterade. Vem är du egentligen?!


Idag har det varit fullt upp i stort sätt. Varit på skolan från 8:30 - 11:45 ungefär. Hem, värma lunch, hann precis sätta sig en stund, hämta Wilma från dagis 13:30. Stortjejen hade somnat hur bra som helst på madrassen idag, bland dom andra barnen :) Jag är så stolt. Eller rättare sagt VI  är stolta över våran prinsessa! Då hon börjde på dagis hade jag aldrig kunnat drömma om att dom skulle få sövt henne på madrassen, då man precis fick det själv här hemma ;) Våran tjorvmaja! Men det hade gått super bra. Nåja, åter till ämnet....

Väl hemma fick Wilma i sig lite mellis, och vi packade våra väskor och åkte och badade på badhuset. Emma följde med, och där var även Tommy och Melwin också. Wilma älskar att bada. Nu tar hon sig framåt själv i vattnet också :) Hemma igen fick Wilma smörgås, var så nära inpå vällingen så det fick bli det. Bytte till rena sängkläder i Wilmas och i våran säng. Ska bli härligt att lägga sig där sen :) Nu ska jag bara mysa i soffan och se det senaste avsnittet av 90120. Imorgon blir det att vara ute och grilla. Ser vi fram emot hela familjen :)




Wilma som bebis ♥ Hennes första biltur, påväg hem från BB :)
Känns som igår. Väl hemma hos oss väntade Wilmas moster
och hennes kusiner på oss. Var skönt komma hem ♥

- Söndag

Kategori: Våran vardag

Bloggtorkan verkar infinna sig fortfarande. Får hoppas den ger med sig snart. Håller med om att det är lite trist då det är glest mellan uppdateringarna. Ska försöka bättra mig, mer kan jag inte göra ;)

Igår var jag och Wilma på ishallen ett par timmar och kika på företagshockey! Per hade vi med oss, ringde honom och ville att han skulle komma. Och såklart kom han ända från Luleå för att umgås :) Var riktigt trevligt! Bjöd honom även på middag. Tacos blev det på menyn! :) Sen vart det mest soffhäng, och vem somnade om inte jag? Ja, jag vet. Jag somnar alltid. Jonas och Per såg en film, men jag sov en stund ;)

Idag snöar det, och hur kul är det? Jag är less snö nu, riktigt less. Nu vill vi ha mer sooooliga, vaaaarma, skööööna och hääääääliga dagar framöver. Så det blir VÅÅÅÅR någon gång :) Kunna vara ute i evigheter, grilla och ha det väldigt mysigt!

Näe gott folk. Nu ska jag hoppa i duschen! Det var allt jag hade att komma med för denna gång.