Mitt liv som mamma

Idag är ingen vanlig dag...

Kategori: Våran vardag

För det är Hannas födelsedag!
Hurra hurra hurra hurra :)

22 år idag.



Gammal bild, ett år sedan.

En härlig helg

Kategori: Våran vardag

Haft en super skön helg. Fredag var väl mest mys :)
Lördag var vi till Stenbäcken och lånade mammas tvättmaskin då dom ändå var i stugan ;) Tvättade bilen, så nu skiner den. Var tänkt att vi skulle vaxa den också, men så började det ju och skvittra regn. Gick ju inte göra det då, så vi får kanske göra det i veckan då istället :) Ni ska få se bild på våran pärla. Just nu har vi inget kort på den. Det kommer ;)

Åskan var även på besök igår. Helvete vilken åsk knall som kom då vi var hem och skulle dra ur datorn. En riktigt smäll, och grannen våran var ute, pratade med henne då jag satt i bilen då jag hade rutan nere. Hon vart såå rädd. Blixten och knallen kom princip samtidigt. Och hon var int beredd på det. Stackarn :) Haha.

På kvällen vart det grillat, och det var så sjukt gott som vanligt :) Hade besök av Per och Madde också. Vi åt och spelade kort och hade det trevligt. Sen skulle vi se film. Och vem somnade om inte jag? Som vanligt, det slår ta mig fan aldrig fel. Jag somnar alltid. Fast iofs så började vi faktiskt se film typ tjugo över tolv, och jag brukar alltid ligga i sängen den tiden, oftast :D

Idag är det regn, blä va tråkigt. Ska se reprisen av robinson och bara mysa. Sen blir det nog en resa till Stenbäcken då mamma och pappa kommit hem från stugan. Annars blir det nog inte många knop gjorda idag :)

Har ni haft en bra helg?



Mitt hjärta som jag älskar över allt annat ♥

M Å N D A G

Kategori: Våran vardag

Idag blir det ny bil :)
Så nice!

Måste snart börja baka

Kategori: Våran vardag

Jag fyller ju år snart, eller snart och snart. Ett par dagar dit är det väl. Närmare bestämt 29 Maj! Så jag måste börja fundera på vad jag ska baka. Men frågan är vad? Till lika är jag sugen på Josses ogräddade snickerskaka. Men vet inte om jag har plats i frysen för att svalna den. Haha, får se om det hinner bli plats till dess. Annars kanske jag får baka den hos mamma ;)

Har ni några tips på något riktigt gott fika? ;) Jag vill ha massvis med förslag. Gärna något som är hyffsat enkelt, går fort och är super gott, men inte för avancerat.

Effektiv

Kategori: Våran vardag

Det har jag varit idag!

På morgon gick jag och Wilma på promanad, och handlade samtidigt. Två flugor i en smäll ;) Kom hem och packade in varorna, Wilma sov inte så länge i vagnen. Så jag la henne i sängen en stund efter vi kommit hem för hon var ännu trött :) Så hon sov just över en timme. Välbehövligt för en trött, söt liten tös ;)


Då hon vaknade fick hon lunch, sen började jag putsa fönstret i köket. skönt, då är det gjort :) Sen böt jag gardiner där, och även i sovrummet. Fräscht vart det :) Fotade i sovrummet, så ni ska få se hur det ser ut där. Malla, du har ju velat se hur det ser ut hos oss ;) Nu får du se i sovrummet iaf. Ska fota det andra senare.

Köpte två söta krukor i turkos idag på buketten. Tänkte fixa till i vardagsrummet nu under sommaren med turkosa detaljer :) Blir nog snyggt! Ikväll blir det tacogratäng till middag :) Ska bli gott. Och vi har bjudit Per på middag också :) Sen blir det film. Blir nog trevligt. Imorgon är gubben ledig, då ska vi och kolla på bilar. Ska bli skönt med en ny bil, slippa gammel bilen dära :)


   



Och här är våran nya, snygga och stora TV ;)



Och en söt Wilma som rivit ner mammas tvätt ;) Hon kanske tyckte att det var dags att vika den, haha!

 

Onsdag

Kategori: Våran vardag

Måste väl fortsätta blogga då jag väl började med 2 inlägg igår? ;) Haha.

Haft en skön dag idag :) Skulle ha gått ut och gå idag, men jag hann inte. Vi har haft fullt upp hela dagen...

Började med ett besök på banken på morgon, fick ett lånelöfte, då vi ska köpa ny bil så fort vi hittar en :) Kul kul. Så nu väntar vi bara på att det ska dyka upp någon. Hoppas på snaaaaaaart ;) Sen kom mamma hit och hälsade på, vi åt lunch, såg film på Wilma, då vi var på BB. Sen skjutsade vi hem mamma, och där stannade vi och blev bjuden på middag :) Panerad sik och potatis med en sås till. Var super gott :) Wilma åt också samma. Hon tyckte väl att det var sådär ;) Haha. Sötgumman!

Sen då vi kom hem så kom Lotta hit och hälsade på. Mycket trevligt ;) Så hon har farit hem för ett tag sen. Och nu är jag dötrött, så ska slänga mig i sängen bums. Godnatt :)

Här sover våran älskling. För någon vecka sen. Visst är hon söööt? :)

Justja!

Kategori: Våran vardag

Glömde ju berätta att idag jag har varit och promenerat i rask takt, vart bara en halvtimme, men jag började så, så får man gå längre en annan dag. Gick med mig själv, endast musiken som flödat i mina öron :) Riktigt riktigt härligt. Nu ska fett förbrännas. Så ska försöka göra det några gånger i veckan iaf.

Ibland hinner man inte då Jonas jobbar sent, för då är man trött då han kommer hem. Men ska försöka, för ju gå med vagnen annars såklart. Vilket jag gör rätt ofta, men är som skönt att gå själv ibland också :) Man går som lite fortare utan vagn.

Seee, nu har jag bloggat 2 gånger på 1 dag! Det tar sig ;)

Bloggtorka?

Kategori: Våran vardag

Jaa jag tror nog att jag har bloggtorka, vet som inte riktigt vad jag ska skriva om. Därför blir det inget :) Men jag ska försöka skärpa mig, så inte Josse behöver påpeka varje vecka att jag ska uppdatera ;)

Har nyss avnjutit 2 goda räkmackor. Vi var inte hungriga då det var middagsdags, så vi uteslöt middagen idag och gjorde mackor istället nu ikväll. Jag gjorde räkmackor :) 2 stycken avlånga mackor. Med massa sallad, vanlnig ost, gurka, lite dill och självklart räkor och toppad med lite majonäs :) Fotade den också. Och det ser ut som om det var jävligt mycket, men det ser mer ut än vad det är. För då jag hade gjort mackorna så hade jag kvar en massa räkor. Så jag strödde ut det runtom på hela tallriken.

Här får ni en bild. Bli inte förskräckt nu ;) Haha.



Idag upptäckte jag att gummans andra tand där nere har kommit upp. Inte konstigt hon sov oroligt här en natt för ett par dagar sen :) Söthjärtat. Ser så gulligt ut, då man börjar se den ena tanden mer och mer. Och nu har hon fått en till bredvid. Hon börjar bli stor nu :) Ingen liten bebis nå mer. En stor bebis, våran bebis :) Igår köpte jag ett par solglasögon åt henne, det behövs. Hon gillar inte då hon får solen i ögonen ;) Hittade ett par på kids and teens, med resår band runt om huvudet. Perfekt då man kan ställa in hur stora dom ska vara. Lånade Wilmas kusins solglasögon åt henne en gång, men dom ramlade bara ner för näsan. Så dom här är super bra :D Är vanliga solglasögon annars, men är just vid ögonen en gummikant så det inte ska trycka så mycket, super super. Imorgon ska vi ut och ta oss en långpromenad, Jonas är ledig. Det ska bli skönt :) Ska vi nog gå ner och göra lite ärenden på samma resa.

Här håller vi på att ta på henne brillorna. Hon sitter i sin gåstol med pyamasen på, så söt ;)



Och här är dom på. Visst är hon söt? :)



Nu får det vara nog med blogg för idag ;) Haha. Och hoppas på att det kommer ett inlägg snart igen!

Torsdag, och ny tv ;)

Kategori: Våran vardag

Torsdag idag. Inte gjort allt för mycket. Varit hos mamma och pappa :)
Just det ja, våran tv började gå sönder för nån dag sen, bilden blev helt mysko. Först blev den liten, sen normal igen, så höll den på hela tiden. Ganska irriterande.

Så idag vart det en ny tv. Den är snygg! Vart en Samsung 42" Plasma tv. Stooooor, men fy vad fin den är ;) Då vi kom hem från mamma och pappa packade vi upp den, och möblerade om här i vardagsrummet. Eftersom tvn är rätt stor är det inte så snyggt att ha den under fönstret, den kommer ju upp, och skymmer en del av fönstret. Så vi svängde om soffan tvärtom :) Vart kanon snyggt här! Så vi är nöjda båda två ;)

Justdeja... Wilma har ju fått sin första tand, i förrgår kände jag i munnen, och där kände jag nå vasst som hade kommit upp :) Den var väntad, för hon har ett bra tag nu vaknat en gång på natten och ätit, och det har hon inte brukat göra. Hon har bruka sova en hel natt utan problem, och det har hon gjort i flera månader. Hon verkar ha lite ont i munnen också, för inatt vaknade hon halv 1, och åt. Sen var hon typ klarvaken till klockan 3!!!!! Alltså man var ju inte direkt pigg den tiden ;) Haha. Försökte få henne att somna, men hon höll på att babbla på, och skulle busa med mig. Men mamma Hanna var inte så sugen på det ;) Fick henne till slut att somna, lullade henne till sömns. Skönt var det att få sova sen. Sen var det godmorgon kl 7 igen ;) Haha. Hoppas hon sover bättre inatt, eller åtminstone somnar om efter vällingen om hon skulle vakna. Vi får hålla tummarna på det :)


Lördag

Kategori: Allmänt


Är det fest ikväll eller? ;)