Mitt liv som mamma

IDOL!

Kategori: Kärlek

Yes, jag föjer Idol. Såklart man måste det :) Men sak undrar jag över?!

VAfan gör SAM där? Han är så fruktansvärt dålig på att sjunga. Det är som att han
försöker imitera någon på nått sätt. Han har som ingen riktig sångröst som dom andra har?
Nej usch... Han är inte bra. Och dessutom så ser du ut som att han ska skita, då har tar i. Dels förstörde
han Metallicas låt igår! Huvva så hemskt.

Nåja... Jag har svårt att förstå varför han gått vidare!? Jag tycker inte alls att han är bra.
Inte på något sätt. Och han är inte ens snygg heller.

Gud vad jag är snäll. Men det är iaf vad jag tycker!
Nu ska jag fortsätta tjura. Hejdå!

Kommentarer

  • Hanna säger:

    hej hej, i helgen har vi varit ute i en stuga i skogen med hela vår familj, peters föräldrar och syskon och deras barn plus mina föräldrar och syster och hennes barn, det var jäätte skoj. men nu är man lagomt trött efter all friskluft och allt vin drickande och dålig sömn ;) Hur var kalaset?? ja och sam är dålig.. han borde ha åkt istället för evelina hon var ju bra vad tänker svenska folket med?? ha det fint, kram kram.

    2007-10-28 | 16:42:45
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se
  • Hanna säger:

    Jo det var en riktigt mysig helg... nästan så att man önskar att den inte var slut än men det är ju alltid skönt att komma hem ;) Ja ikea är ju alltid kul, har dom börjar med julsaker än??? det är sååå mysigt med julpynt älskar det :) Ja sam borde åka ut fattar inte varför han är kvar.. konstigt värre... ha det fint, kram kram.

    2007-10-28 | 19:13:17
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se
  • Hanna säger:

    Jo det är verkligen mysigt med jul, nåja om en mån kommer vi till sangis då lär det bli ikea måste börja köpa julklappar då ;) ha det fint, kram kram.

    2007-10-28 | 20:16:59
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se
  • Hanna säger:

    visst är hon, om det skulle gå så skulle man vilja plocka ut henne från kortet på datorn och bara hålla i henne :) men inte länge kvar nu... på lördag bara en vecka kvar... kuuul :)

    2007-10-29 | 17:44:28
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se
  • Hanna säger:

    ja just det, snart får man byta till julgardiner, ååh vad mysigt... idag ringde vi till pajala bostäder, lägenheten ska bara besiktigas nu så vi kanske får flytta redan i veckan *hoppas* vore skönt att få det bort gjort.. så jag har faktiskt börjat packa idag, slängt en massa sängkläder och täcken och sånt som man inte använder i stora ikea säckar :) hur går ditt packande?? kram kram..

    2007-10-29 | 20:48:48
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se
  • Hanna säger:

    Jo det ska bli så kul att flytta... en vecka då är det ju nära, gud vad skoj att börja måla :) blir säkert jätte fint.. Jag ska ta och packa mer idag, har nyss kommit från jobbet så ska ta itu med denna packningen nu :) ha det fint, kram kram.

    2007-10-30 | 10:00:57
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se
  • Hanna säger:

    hej hej, ja jag säger då detsamma, fattar inte vad dom sysslar med när dom inte fixar lägenheten så vi kan flytta in, sååå irriterande men vi har bara betalt för våran tvåa denna kommande månaden så det är ju tur vi ska lägga på extra sen det som behövs när vi får flytta in för vi sa att vi betalar inte förrän vi får flytta in... inte vill man ju betala mer och ändå inte få bo där... så det är ju iaf skönt men vore ju bra om man fick flytta in nu snart, men mest troligt till veckan *hoppas*.
    Jo det var jätte trist det som hände Emma- Gloria men det var ju väldigt länge sedan nu december 2001 hände det. Så hon har ju kommit över det och gått vidare hon fick ju en liten tjej till slut Vilma föddes ett år senare :) men just under den tidpunkten när det hände var det riktigt tungt. Men det är skönt att det finns en grav man kan gå till och på ett sätt fortfarande ha henne i sitt hjärta. När får ni flytta då?? kram kram.

    2007-11-02 | 20:54:57
    Bloggadress: http://hannis83.blogg.se

Kommentera inlägget här: